Menu

Kasteel Helmond

Paaseieren zoeken

Kinderen van 12 jaar of jonger die graag speuren zijn van harte welkom om op Tweede Paasdag, maandag 2 april, paaseieren te zoeken in de tuin van Kasteel Helmond. Op Eerste Paasdag is het kasteel gesloten.

Op Tweede Paasdag is Kasteel Helmond geopend van 10.30-17.00 uur. Tussen 10.30 en 16.00 uur zijn de kinderen met hun begeleiders welkom in de kasteeltuin. Het is een hele zoektocht, maar de kasteelvrouwen helpen een handje om de eieren te vinden. Zijn alle eieren gevonden, dan worden ze ingeleverd bij de balie van het kasteel en ontvangen de kinderen een leuke attentie.

Eierdopjes versieren

Naast al het speurwerk kunnen de kinderen gratis een houten eierdopje versieren in het Kasteelcafé. Het versieren van het eierdopje is gratis, exclusief de toegang tot het kasteel.

Wat kost het?

Paaseieren zoeken in de kasteeltuin is gratis, reserveren is niet nodig. Voor een bezoek aan het kasteel betaal je het reguliere entreetarief.  Mocht het regenen dan kun je eieren zoeken in het kasteel. In dit geval betaal je de toegang tot het kasteel.