Menu

Kasteel Helmond

Trouwen voor 1 dag

Altijd al willen trouwen in het kasteel maar nergens aan willen vastzitten? Dat kan. Op zondag 15 april kun je (nep)trouwen met alles erop er aan: bruidsjurken, jacquets, sluiers, hoge hoeden etc. We voltrekken de ceremonie in de oudste en mooiste zaal van het kasteel met persoonlijke speech. Natuurlijk kiezen jullie je eigen muziek. Het huwelijk is dan wel nep, de liefde is echt. Of het nu 2 bruiden zijn, papa en prinsessendochter, twee gommen, moeder en zoon… iedereen in elke combi is welkom.

Trouwoutfit

Eerst wordt een kort gesprekje met jullie gehouden voor een zo persoonlijk mogelijke speech, en kies je jullie muziek. Daarna zoeken jullie een leuke trouwoutfit uit. Als jullie muziek klinkt loop je de trouwzaal binnen en voltrekt de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand jullie huwelijk. En dan wordt er geproost en ontvangen jullie een leuke herinnering en certificaat. Maak aan het eind ook nog gauw een foto in de ridderzaal. Dat mag!

Meedoen met ‘Trouwen voor 1 dag’ kan alleen op reservering. Kosten: €12,50 per bruidspaar, dit is inclusief de entree tot het kasteel. Duur: 1 uur.

De ceremonie is inclusief:

Mooie en kitsche bruidsjurken in diverse maten, sluiers, tiara’s, handschoenen en jacquets, hoge hoeden en stropdassen voor hem. Een persoonlijke speech, een muziekje, twee trouwarmbanden, twee drankjes om mee te proosten en het certificaat. De trouwfoto maak je met een eigen camera.