Kasteelcafé en museumwinkels 29 oktober 2016


Let op: tijdens het grote event 'Kasteel van Sinterklaas' is het Kasteelcafe t/m 8 december gesloten voor het publiek. Het kasteel is toegankelijk, met uitzondering van het Kasteelcafe en de Bel etage.

 

Welkom in het Kasteelcafe!

Eten & drinken

Het lunchmenu in het Kasteelcafe varieert maar er is altijd soep van de dag, een panini of een heerlijk stuk appelgebak verkrijgbaar. Op de drankenkaart staat o.a. een lekker kasteelbiertje uit de regio. De koffiekaart bestaat uit onder andere espresso, cappuccino en koffie. Gemaakt van echte bonen natuurljk.

Tijd voor Tea Time!

Heb je zin in een High Tea met een groep vrienden, familie of collega's? Kijk hier voor alle informatie over dit lekkere event en het boeken ervan.

Speciale acties Kasteelcafe

Bestel een Herfstkoffie compleet met likeurtje en bonbons voor maar 4,50 euro per persoon. 

It's Christmas Time!

Kom proeven in de Kerstvakantie van lekkere gerechtjes: choco fondue voor het hele gezin (minimaal 2 personen), of pannenkoeken met sneeuwbal (bolletje ijs). Je kunt met je kids ook cake lolly's versieren in bijvoorbeeld disco dip of met nootjes. Dat smaakt lekker!

Drinken in de Kunsthal

Een kop koffie/ thee of iets fris kun je tot je nemen in de Kunsthal. In minder dan 5 minuten lopen van het kasteel, aan de overzijde van het kanaal, vind je er bij binnenkomst de Koffiecorner.  Welkom! Zelfbediening

Hier kun je zelf aan de slag via het concept 'self service'. Afrekenen doe je bij de balie. 

Museumshop

De beide locaties beschikken over een winkel waarin je een bijzonder kado kunt kopen voor een speciaal doel. De producten varieren van kasteelgadgets, dutch design (PUIK), boeken en postkaarten. Het aanbod aan postkaarten is divers, zo hebben we kaarten ontwikkeld met afbeeldingen van kunst uit de drie museumcollecties Moderne/Hedendaagse kunst, Mens en Werk en Stadshistorie.  Kom kijken in de museumshop in de Kunsthal

In de Kasteelwinkel is het assortiment aangepast aan het kasteelthema. Hier kun je naast een uitgebreide verzameling boeken over historie, kastelen en archeologie, ook houten schilden, zwaarden, mini ridders aanschaffen of een lineaal of boekenlegger met een afbeelding van het kasteel of historisch portret erop. 

 

 

 Kasteelwinkel


Plak deze code in uw blog of site:
word vriend