Kasteelcafé en museumwinkels 29 oktober 2016


Van harte welkom in het sfeervolle Kasteelcafe op de eerste verdieping van het kasteel. De gezellig en authentiek ingerichte kasteelzaal biedt je heerlijke hapjes en drankjes tijdens openingstijden van het museum. 

LoRes 20170414 311884 Huwelijk Peter Francis 2154

Eten & drinken

Het lunchmenu varieert maar er is altijd soep van de dag, een panini of een heerlijk stuk appelgebak verkrijgbaar. Op de drankenkaart staat o.a. een lekker kasteelbiertje uit de regio.

Tijd voor Tea Time!

Heb je zin in een High Tea met een groep vrienden, familie of collega's? Kijk hier voor alle informatie over dit lekkere event en het boeken ervan.

Speciale acties

Speciaal tijdens Open Monumentendag in het weekend van 9 en 10 september bieden we een kop koffe met spekkoek aan.

speciale aanbieding

Museumwinkels

De beide locaties beschikken over een winkel waarin je een bijzonder kado kunt kopen voor een speciaal doel. De producten varieren van kasteelgadgets, dutch design (PUIK), boeken en postkaarten. Het aanbod aan postkaarten is divers, zo hebben we kaarten ontwikkeld met afbeeldingen van kunst uit de drie museumcollecties Moderne/Hedendaagse kunst, Mens en Werk en Stadshistorie. in de Kasteelwinkel is het assortiment aangepast aan het kasteelthema. Hier kun je naast een uitgebreide verzameling boeken over historie, kastelen en archeologie, ook houten schilden, zwaarden, mini ridders aanschaffen of een lineaal of boekenlegger met een afbeelding van het kasteel of historisch portret erop. 

Kasteelwinkel


Plak deze code in uw blog of site:
word vriend