Win een bruiloft in Vlisco-jurk 14 september 2017

Van januari t/m oktober 2018 is in Kasteel Helmond een tentoonstelling te zien over honderd jaar trouwen. Aan de hand van zo'n tien bruidsjurken neemt het museum de bezoeker mee door de geschiedenis van de bruidsmode van 1920 tot nu.

Oproep

Mocht je nog een mooie bruidsjurk uit de periode 1920-1970 willen uitlenen aan het museum mail dan naar info@museumhelmond.nl of bel met 0492-587716. Wie weet zie je jouw jurk terug in de tentoonstelling!

Vlisco-jurk

Het klapstuk van de tentoonstelling wordt een prachtige op maat gemaakte bruidsjurk van Vlisco-stof, beschikbaar gesteld door Vlisco. Ben jij de gelukkige bruid die in deze schitterende jurk in het voorjaar van 2018 gratis mag trouwen in Kasteel Helmond?

Pak je kans!

Wil je een kans wagen, beschrijf dan in maximaal 250 woorden waarom je in een Vlisco-jurk wilt trouwen. En laat daarbij zien hoe jouw ideale trouwdag in een Vlisco-jurk in het kasteel eruit ziet. Dit kan bijvoorbeeld een collage (max. 1 A3) zijn met foto's, tekeningen of afbeeldingen.

Hoe lever je aan?

Zet op jouw inschrijving je naam, adres, postcode, plaats, telefoon en emailadres en stuur het op naar info@museumhelmond.nl of lever het in bij de balie van Kasteel Helmond. De uiterste inleverdatum is 8 oktober. De winnaar ontvangt uiterlijk 1 november bericht.

Spelregels

• Het bruidspaar mag gratis trouwen in één van de trouwzalen van het kasteel.

• Het huwelijk vindt plaats in mei of juni 2018.

• Het museum treedt niet op als weddingplanner of organisator van het huwelijk.

• Trouwpas en andere documenten regelt het bruidspaar zelf.

• De jurk wordt passend op maat gemaakt, het model en de kleur van de jurk staan vast.

• De trouwjurk is en blijft eigendom van Museum Helmond en Vlisco.

• De trouwjurk is te zien in het museum tijdens de gehele tentoonstellingsperiode, met uitzondering van twee weken rond de bruiloft.

• Een foto van het bruidspaar wordt naderhand geplaatst bij de trouwjurk in de tentoonstelling.

• Een deskundige jury kiest een winnaar uit alle inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Plak deze code in uw blog of site:
word vriend