Hoe vind je onze museumlocaties? 19 januari 2017

Bezoek je de locaties van Museum Helmond, dan ben je van harte welkom! Het kasteel en de Kunsthal liggen ongeveer 200 meter van elkaar vandaan, gescheiden door de Zuid-Willemsvaart. De afstand is niet ver maar soms levert het wat zoekwerk op voor onze bezoekers.

Hoe vind je onze locaties?

Kom goed voorbereid bij ons langs. Google het museum op internet en download de routebeschrijving vanuit Google, of voer het adres in op de Google navigatie op je smartphone of tablet als je eenmaal op weg bent. Kom je met het openbaar vervoer, bijvoorbeeld met de trein, dan word je via de ANWB bordjes naar de juiste locatie geleid. Ben je eenmaal bij het kasteel aangekomen, kijk dan ook eens op het bord met de luiken dat je aantreft aan een van de torens voor het kasteel. Hier staat een plattegrond op aangegeven, en lees je hoe je van het kasteel naar de Kunsthal kunt lopen.

Stel je vraag bij de balie

Wil je naar de Kunsthal maar weet je echt niet hoe als je bij het kasteel staat? Loop dan gerust naar binnen via de entree van het kasteelmuseum en vraag de baliemedewerker om raad.

Bekijk hier de plattegrond hoe je van het kasteel naar de Kunsthal loopt en omgekeerd.

Plak deze code in uw blog of site:
word vriend