Menu

Museum Helmond

Dag voor receptionisten

Om Museum Helmond nog beter onder de aandacht te brengen van toeristen en mensen die een dagje uit ondernemen, organiseren we dit jaar voor de eerste keer de Dag voor receptionisten op 21 maart. Wat is er nu leuker en leerzamer dan zelf een kijkje te kunnen nemen in de grootste waterburcht van het land, Kasteel Helmond, en in de moderne Kunsthal Helmond. Uit eigen ervaring vertellen over het kasteel en de kunsthal is altijd beter!

De dag is speciaal bedoeld voor receptionisten en frontoffice medewerkers die doorlopend gasten ontvangen en hen de weg wijzen door locaties, de stad of de regio. Museum Helmond organiseert diverse bijzondere (kunst) exposities en evenementen voor alle leeftijden. Ieder jaar verwelkomen we duizenden families, kinderen, (school)groepen, erfgoedliefhebbers en toeristen uit binnen- en buitenland. Grijp dan ook nu je kans en kom binnen!

Programma

Graag verwelkomen we je op donderdagmiddag 21 maart om 14.00 uur met koffie/thee en lekkernij. We stellen ons kort aan je voor middels een presentatie en daarna is er tijd om een rondje te maken door het kasteel en de kunsthal. Heb je vragen, dan kun je deze stellen aan de gidsen. Zij vertellen de leukste anekdotes over de geschiedenis van het kasteel. Daarna lopen we naar Kunsthal Helmond, die op een steenworp afstand ligt, waar we de exposities bekijken. Na afloop, dat is rond 17.00 uur, trakteren we nog op een drankje en hapje en krijg je een leuk aandenken mee naar huis. Er zijn geen kosten verbonden aan deze middag. Wel stellen we het op prijs als je je aanmeld via de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina.

Vragen?

Bij vragen kun je contact opnemen met Petra van Kraay, telefoon 0492- 587311 of mail naar p.van.kraay@helmond.nl.

Aanmelden Dag van de receptionisten

  • Vul een waarde tussen 0 en 99 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.