Menu

Kunsthal Helmond

Fotografie workshops

Maak je maar op voor het fotografiejaar bij Museum Helmond. Eind september start de eerste fototentoonstelling over het werk van de Belgische fotograaf Harrie Guyaert. Vanaf juni presenteren we werk van Walker Evans in Kunsthal Helmond, en in het najaar kun je fotografie van Alec Soth gaan zien. De groten der aarde dus…, ben jij fotoliefhebber, dan pak je kans en doe mee!

Workshops

Per fototentoonstelling is er een workshop die uit 2 delen bestaat. Wil je bijvoorbeeld meer leren over het werk van Harry Gruyaert dan doe je dus automatisch mee aan twee workshops. Ze worden gegeven door Tahné Klein. In totaal kun je deelnemen aan zes workshops. De kosten zijn €70 per twee workshops. Voorafgaand aan de workshops is er eerst tijd voor koffie en thee.

Eigen camera

Doe je mee dan gebruik je tijdens de workshops je eigen camera of mobiele telefoon. De opdrachten zijn gebaseerd op beeldkenmerken, en niet op technische kennis. De workshops zijn geschikt voor beginnende en redelijk ervaren amateurfotografen. Kennis van de eigen camera is vereist. Uitgangspunt voor de opdrachten die je gaat doen, is het werk van de fotografen in de expositie.

Wanneer en hoe laat

Wil je de workshops bijwonen van de fototentoonstelling over het werk van Harry Gruyaert? Reserveer dan 13 maart en 10 april 13.00-15.00 uur in de agenda. Je betaalt €70. Na afloop bezoek je de tentoonstelling. Maximaal 12 personen kunnen meedoen.

Interesse in de foto’s van Walker Evans, noteer dan 5 juni en 26 juni 13.00-15.00 uur. De kosten zijn €70. Na afloop bezoek je de tentoonstelling. Er is ruimte voor maximaal 12 personen.

En dan de fotografie van Alec Soth, ook prachtig om te zien straks, deze workshops vinden plaats op 2 oktober en 16 oktober 13.00-15.00 uur. Je betaalt voor deze workshops €70. Na afloop bezoek je de tentoonstelling. Er is ruimte voor maximaal 12 personen.

Jouw voordeel 

Wil je nu alle zes de workshops bijwonen, dan betaal je slechts €180 in totaal. Jouw voordeel is dan maar liefst €30!

Aanmelden

Dat kan binnenkort via deze pagina!