Menu

Kunsthal Helmond

Fotoworkshop

Heb je de bijzondere foto’s van de Belgische fotograaf Harrie Guyaert al gezien? En vanaf het najaar presenteren we foto’s van de Amerikaanse fotograaf Alec Soth. Om je alvast voor te bereiden op een bezoek aan deze prachtige fototentoonstellingen, bieden we je een aantal interessante workshops aan.

Met je eigen camera

Doe je mee dan gebruik je tijdens de workshops je eigen camera of mobiele telefoon. De opdrachten zijn gebaseerd op beeldkenmerken, en niet op technische kennis. De workshops zijn geschikt voor beginnende en redelijk ervaren amateurfotografen. Kennis van de eigen camera is vereist. Uitgangspunt voor de opdrachten die je gaat doen, is het werk van de fotografen in de expositie.

Wanneer en hoe laat?

Meer weten over de foto’s van Harry Gruyaert? Doe dan mee met de workshops op 5 juni en 26 juni van 13.00-15.00 uur. De kosten per workshop zijn €40.

En dan de fotografie van Alec Soth, ook prachtig om te zien straks, deze workshops vinden plaats op 30 oktober en 6 november van 13.00-17.00 uur. Deelname aan de workshop: €40.

De workshops vinden plaats in Kunsthal Helmond. De pauze is om 15.00 uur in Kasteel Helmond, dat is circa 3 minuten lopen vanaf de Kunsthal. Na afloop bezoek je de tentoonstelling, er is ruimte voor maximaal 12 personen.

Aanmelden

Dat kan via de aanmeldknop rechtsboven op deze pagina. We zien je graag op de workshop!