Menu

Kasteel Helmond

Het huiskameratelier

Het huiskameratelier biedt de ideale combinatie van gezellig samenzijn, creativiteit, ontmoeting en nieuwe dingen leren. Ben jij er ook bij?

Onder begeleiding van een vakbekwaam docent maak je in een aantal weken een eigen kunstwerk. Helemaal in jouw stijl en alles is goed. En wat is er nu mooier dan dat te doen in een eeuwenoud kasteel, een van de mooiste gebouwen van de stad? In dit bijna 700 jaar oude stadskasteel is jouw kunstwerk tijdens de zomerperiode te zien.

Hoe, wat en waar?

Wat we precies gaan doen hoor je op dinsdag 14 april om 14.30 uur in Kasteel Helmond. We vertellen je onder het genot van een kop koffie en een stuk vlaai wat de opdracht is.  Je kunt je daarna ook meteen aanmelden.

Wanneer?

Het huiskameratelier vindt elke dinsdagmiddag plaats in de periode 19 mei tot en met 3 juni. Voor deelname vragen we een kleine bijdrage.

Info

Annet Nooijen van Kunstkwartier kan je meer vertellen over dit project. Stuur een mail met je vraag naar a.nooijen@kunst-kwartier.nl of bel 0492-54 14 45.

Initiatief

Het huiskameratelier wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Rotary Helmond en is een initiatief van Kunstkwartier Helmond en Museum Helmond. Onder het motto:

nooit te ooit om te leren en exposeren!