Menu

Kunsthal Helmond

Interview Carl de Keyzer

Kom ook langs bij Kunsthal Helmond op zaterdag 16 juni en maak het interview mee met de beroemde Belgische Magnum fotograaf Carl de Keyzer. Voorafgaand aan de opening van zijn fotoexpositie over Noord-Korea op zondag 17 juni vertelt De Keyzer over zijn reis naar het meest geïsoleerde land ter wereld. Hoe was het daar om te fotograferen onder vaak uitdagende omstandigheden, en hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk fotograferen in een land waar alles gecensureerd is? Je hoort het tijdens het interview dat wordt geleid door conservator Frank Hoenjet.

Signeersessie

Na afloop van het interview is er ruimte om het boek van De Keyzer over zijn fotowerk te laten signeren door de fotograaf zelf. Het boek is te koop in de museumwinkel van de Kunsthal.

Ook erbij zijn?

Het interview met Carl de Keyzer vindt plaats in Kunsthal Helmond op 16 juni van 19.30 tot 20.30 uur. Wil je bij het interview aanwezig zijn, meld je dan aan via het formulier hieronder. Er is plek voor circa 90 mensen, vol is vol! De kosten zijn € 15, je betaalt contant of met pin op de avond zelf bij de balie van de Kunsthal. Dit is inclusief koffie/thee en 2 consumpties.

 

Interview Carl de Keyzer 16 juni 2018