Menu

Kunsthal Helmond

Interview met Karin Hanssen

De Nationale Museumweek staat alweer bijna voor de deur! Speciaal voor deze landelijke week organiseert Museum Helmond een interview met Karin Hanssen. En daar kun jij bij zijn! Het interview met de Belgische kunstenaar vindt plaats op zondag 14 april. Van haar hand kun je de tentoonstelling Returning the gaze bezoeken in Kunsthal Helmond vanaf 12 maart. Op 14 april wordt Hanssen van 14.30-15.30 uur geïnterviewd door Philippe van Cauteren, artistiek directeur van het beroemde S.M.A.K. in België.

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan aan via het inschrijfformulier op deze pagina. Een kaartje kost €15,00, dit is inclusief de toegang tot het museum. In het bezit van een Museumkaart? Dan kost het bijwonen van het interview slechts €5. Ben je vriend van het museum, dan ontvang je 50% korting op een entreekaart. Voor alle prijzen geldt, dit is inclusief een kop koffie of thee.

Philippe van Cauteren

Philippe van Cauteren is artistiek directeur van S.M.A.K. (Museum voor hedendaagse kunst) in Gent, België. Hij werkte voorheen als onafhankelijk curator en kunstcriticus en organiseerde tentoonstellingen in Chili, Brazilië, Mexico en Duitsland. Hij schrijft en doceert op regelmatige basis over hedendaagse kunst. In 2017 verscheen zijn boek ‘Brieven aan kunstenaars’.