Kunsthal Helmond

Rondleiding Carl de Keyzer

Iedere vrijdag om 11.00 uur en zondag om 14.30 uur kun je tijdens de looptijd van de fotografie expositie over het werk van de Belgische Magnum fotograaf Carl de Keyzer meelopen met een rondleiding. Zo verneem je meer over zijn foto’s over Noord-Korea. Aanmelden is niet nodig, je kunt zo instappen.

Voor de rondleiding betaal je €2, dit is exclusief de toegang tot Kunsthal Helmond.

Speciale rondleiding door Carl de Keyzer

Op zondag 1 juli en 2 september leidt Carl de Keyzer bezoekers zelf rond door zijn fotoexpositie over Noord-Korea. Hij vertelt over zijn reis naar het meest geïsoleerde land ter wereld en hoe het is om onder soms lastige omstandigheden te fotograferen, steeds maar weer onder de verplichte begeleiding van Noord-Koreaanse gidsen.

Aanmelden is niet nodig, je kunt zo instappen. Voor de rondleiding die om 14.30 uur start betaal je €2, dit is exclusief de toegang tot Kunsthal Helmond.