Menu

Kasteel Helmond

Trouwen voor 1 dag

Wil jij ook heel graag een keer trouwen met wie je maar wil, en dan niet voor altijd maar gewoon voor 1 dag? Dat kan op zondag 14 april in Kasteel Helmond. En vergeet niet elkaar voor de eeuwigheid vast te leggen op camera voor de speciale trouwfotowand.

 

 

Altijd al willen trouwen in een kasteel maar nergens aan vastzitten? Dat kan tijdens het event ‘Trouwen voor 1 dag’ op zondag 14 april.

Trouwen met alles erop en eraan

Het huwelijk is dan wel niet officieel, maar de liefde is echt. Of je nu trouwt met je beste vriend(in), je nieuwe liefde, je persoonlijke verzorger of …  iedereen in elke combinatie is welkom! Jouw (nep)huwelijk wordt een geweldige dag met alles erop en eraan: trouwoutfit, muziek, trouwarmbanden en niet te vergeten jouw eigen persoonlijke speech van de ambtenaar van de burgerlijke stand. Tot slot wordt er aan het einde van de ceremonie geproost en getoost en ontvang je een trouwcertificaat.

Aanmelden

Ook (nep)trouwen? Meld je aan via onderstaand formulier. Heb je nog vragen,  bel dan met tel 0492-587716.  Trouwen voor 1 dag kost € 30,- per bruidspaar.

 

Trouwen voor 1 dag

  • Vul een waarde tussen 1 en 99 in.
  • Vul een waarde tussen 1 en 99 in.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.