• 26 maart 2020

Win een Lucas Gassel kleurboek

Nu de expositie over Lucas Gassel is gesloten, hebben we wat leuks om te doen op de thuislocatie. Sas illustraties heeft een prachtig kleurboek voor volwassenen ontworpen, dat normaal gesproken te koop is in de museumshop. Dit boek is uniek want nooit eerder gemaakt tot nu dus. Vanwege de uitzonderlijke situatie, willen we je toch deelgenoot maken van deze mooie kleurplaten en stellen we er een aantal ter beschikking in de periode tot 1 juni. Zoals deze kleurplaat of deze. Print ze uit en kleur ze in.

De kleurplaten zijn geen letterlijke 1 op 1 vertaling van de werken van Lucas, maar een detail/afgeleide ervan. Je kunt ze inkleuren zoals je wilt.

Win een kleurboek

Ingekleurd? Dan maak jij kans op het echte kleurboek. Maak een foto van je kleurplaat en stuur deze in via info@museumhelmond.nl. Dat kan tot 1 juni. Wie weet zie jij jouw foto terug op Facebook en Instagram, en win jij zo’n prachtig kleurboek. Zet in je mail ook je gegevens als naam, adres en woonplaats. Succes!