• 12 december 2018

Koop nu de museumkaart!

Koop nu de museumkaart bij de balies van Museum Helmond, in Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond. En je kunt meteen genieten van een sfeervol Winterkasteel en prachtige fotografie in Kunsthal Helmond, op 3 minuten lopen van het kasteel. Zeker met de feestdagen voor de deur een Kerstcadeau waar je een jaar lang plezier van hebt. Voor volwassenen kost de kaart € 64,90 en voor jongeren en kinderen €32,45.

Lekker voordelig

Nederlanders voordelig toegang bieden tot allerlei interessante musea en hun schitterende collecties. Musea die daardoor meer bezoekers trekken en meer inkomsten hebben. Dat is het idee achter de Museumkaart. Al meer dan 35 jaar uniek in de wereld.

Al meer dan een miljoen fans met jou erbij!
Ruim 1,35 miljoen mensen hebben een Museumkaart. En die maakt het wel heel makkelijk een museum binnen te stappen. Ook bij Museum Helmond tref je verrassende tentoonstellingen, prachtige kunst en bijna 700 jaar historie aan. Ons échte goud is vaak dichterbij dan je denkt!