• 27 november 2018

Museuminspecteurs opgelet!

Zijn wij het leukste museum? Kom ons museum inspecteren en stem op ons!

Help Museum Helmond het leukste kinderuitje te zijn in 2019, dan winnen wij en jij misschien wel een hele leuke prijs!

Museumkids heeft bedacht dat (veel) musea natuurlijk ook heel leuk voor kinderen zijn. Daarom kunnen zij hun score en stem uitbrengen op de website van dit platform, dat kinderen al op vroege leeftijd spelenderwijze met het cultureel erfgoed bekend wil maken. Museumkids maakt onderdeel uit van de Museumvereniging, begaan met het stimuleren van museumbezoek.

Hoe het werkt?

Heel eenvoudig, ga naar museumkids, ga op inspectie en kies Museum Helmond. Daar geef je je cijfer voor de onderdelen die je leuk vond bij Museum Helmond. Misschien komt het wel door jou, als ons museum straks in de prijzen valt!