• 18 december 2019

Lucas Gassel nieuws

In aanloop naar de grote overzichtstentoonstelling over de prachtige schilderijen en tekeningen van de zestiende-eeuwse meester Lucas Gassel van Helmond (te zien van 10 maart tot en met 7 juni 2020 in Kunsthal Helmond), is er goed nieuws over de aangevraagde steun bij diverse fondsen. Ze zijn bijna allemaal gegeven!

Bedankt

Gemeente Helmond, Vereniging van Vrienden van Museum Helmond, Brabant C, Zabawas, Rabobank, Prins Bernhard Cultuurfonds, Vereniging Rembrandt, BankGiroLoterij, Fonds21, Stichting Thomas van Villanova, Mondriaan Fonds, Turing Foundation, de Buren, Fonds voor Cultuurparticipatie: bedankt!

Infopagina

Binnenkort is ook de infopagina over de landschapsmeester online! In januari kun je hier terecht daarvoor: lucasgassel.museumhelmond.nl. Met alle praktische en inhoudelijke informatie over de tentoonstelling en aanverwante activiteiten.