• 17 oktober 2019

Minder goed toegankelijk tijdens Sinterklaas

Tijdens Kasteel van Sinterklaas van 11 november tot en met 10 december is het minder gemakkelijk om Kasteel Helmond te bezoeken. Een aantal ruimtes is namelijk ingericht met het Sinterklaas thema en daardoor tijdelijk niet toegankelijk. Ook is het voorplein van het kasteel volledig in Sinterklaasoutfit vormgegeven: er zijn allerlei leuke Sintactiviteiten te doen en de Pieten vermaken het rondkijkende publiek. Museum Helmond verhuurt jaarlijks een deel van het kasteel aan de stichting Kasteel van Sinterklaas voor dit succesvolle event.

Bezoek

Mocht je van plan zijn Kasteel Helmond te bezoeken in de genoemde periode, dan ben je uiteraard van harte welkom. Het kasteel is in Sinterklaastijd tijdelijk minder makkelijk toegankelijk. Heb je hierover vragen dan kun je deze stellen via telefoon 0492-587716 of stuur een mail naar info@museumhelmond.nl.

Tot ziens bij Museum Helmond!