• 23 oktober 2018

Tussen Kunst en Kitsch

Wat was het druk  op maandag 22 oktober in Kunsthal Helmond! De locatie van Museum Helmond was voor 1 dag het prachtige decor van de opnames van het bekendste kunstprogramma van Nederland, Tussen Kunst en Kitsch. Er waren ruim 800 bezoekers op af gekomen, die eerder een toegangskaart konden aanschaffen via de website van AVRO/Tros. Het museum bood de ruimte voor de opnames die na heel wat jaren niet in Kasteel Helmond plaatsvonden (in de historie van het museum waren er 2 keer eerder opnames in het kasteel) maar nu eens in de Kunsthal.

Uitzending op tv

Welke waardevolle, leuke en interessante kunstobjecten bezoekers kwamen tonen in de Kunsthal? Dat kun je zien in de uitzending van Tussen Kunst en Kitsch op 27 februari 2019 op de landelijke tv.