• 13 maart 2020

Museum Helmond gesloten

Museum Helmond is momenteel gesloten in verband met de situatie rondom het Coronavirus en de richtlijnen vanuit het RIVM en de landelijke overheid. Mogelijk heb je vragen over je ticket. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

1. Is Museum Helmond open?

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het Coronavirus is Museum Helmond momenteel gesloten.

1. Wanneer gaat Museum Helmond weer open?

Vooralsnog geldt het landelijke beleid dat Museum Helmond gesloten is tot er meer duidelijk is over de situatie.

1. Krijg ik voor een geboekt entreeticket geld terug?

We bieden iedereen de mogelijkheid Museum Helmond op een andere dag te bezoeken. Als je online een ticket gekocht hebt dan kun je je melden bij support@globalticket.nl (020 244 2877). Je krijgt je volledige aankoopbedrag terug of je kunt het ticket op een andere datum laten zetten.

1. Gaan evenementen als lezingen, rondleidingen, cursussen en workshops wel door?

Alle evenementen zijn momenteel geannuleerd. De geplande huwelijken gaan vooralsnog gewoon door. Bruidsparen worden via email geïnformeerd.

1. Krijg ik restitutie voor geannuleerde evenementen?

Evenementen zoals rondleidingen kun je kosteloos laten om laten boeken/annuleren. Neem hiervoor schriftelijk contact op met sales@museumhelmond.nl.

1. Ik heb een entreeticket gekocht via een travel agent of reseller. Krijg ik bij annulering geld terug?

Heb je een ticket geboekt via een travel agent of reseller dan kun je het beste contact opnemen met de desbetreffende travel agent of reseller.

1. Wij hebben als groep tickets gekocht, kunnen onze tickets worden omgeboekt of gerestitueerd?

1. We hebben een schoolbezoek geboekt en willen dit annuleren. Krijgen we geld terug?

Alle scholenboekingen zijn tot nader bericht geannuleerd. Scholen die geboekt hebben voor Lucas Gasselprojecten in Kunsthal Helmond worden spoedig door de coördinator Educatie geïnformeerd over wat dit voor hen betekent.

Scholen die geboekt hebben voor rondleidingen, kinderfeestjes en projecten in Kasteel Helmond worden geïnformeerd door onze medewerker boekingen.

Vragen over tickets

Voor vragen over tickets en andere geboekte evenementen zoals rondleidingen, stuur een mail naar sales@museumhelmond.nl.

Algemene informatie

Voor vragen van algemene aard, mail naar info@museumhelmond.nl. Voor pers mail naar pers@museumhelmond.nl. Je vraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.