Menu

  • 27 maart 2018

VIP-KAARThouders BankGiro Loterij

Ben je VIP-KAARThouder van BankGiro Loterij? Dan ontvang je 25% korting op een toegangsticket voor Museum Helmond. Hiermee kun je zowel Kasteel Helmond als Kunsthal Helmond bezoeken. De korting geldt voor maximaal 6 personen per VIP-KAART. Deze actie geldt voor de duur van 1 jaar.

Tips om te bezoeken

  • Bezoek bijvoorbeeld de zoldertour Kasteel in Brand en reserveer een plaats. Toegankelijk voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar. De zoldertour is niet geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn en/of zich in een rolstoel bevinden. De zoldertour vertelt het spannende verhaal van de enorme brand in 1549 die het kasteel grotendeels in de as legde, en over de wederopbouw. Buiten het verhaal van de brand dat echt is gebeurd en de personages die echt hebben bestaan, biedt de zoldertour een prachtige kans om de eeuwenoude zolder te bezoeken. Het is een belevenis die je voert langs oude houten balken en een middeleeuws rad dat weer begint te draaien, via spannende doorgangen en over krakende vloeren. Waar kaarsen zomaar omvallen en boeken spontaan openslaan, en waar schimmen en schaduwen je vele meningen vertellen… en waar alles uiteindelijk lijkt te draaien om die ene grote vraag: hoe is de brand eigenlijk ontstaan?
  • Het kasteelverhaal vertelt je alles over het verhaal van de grootste waterburcht van Nederland. Het is een eeuwenoud verhaal over verschillende kasteelheren die het kasteel erven, over oorlogen en geweld en over het dagelijkse leven want hoe ging dat er aan toe in de eeuwen die achter ons liggen? Kom het kasteelverhaal bekijken en beluisteren!
  • In Kunsthal Helmond, het is circa 3 minuten lopen van het kasteel naar de Kunsthal, kun je meer leren over moderne en hedendaagse kunst. Bekijk de tentoonstellingen.

Voorwaarden

Kom je langs met je VIP-KAART dan stellen we de volgende voorwaarden:

  • Deze actie is geldig op vertoon van de VIP-KAART-pas.
  • Je kunt maximaal voor 6 personen per VIP-KAART reserveren voor de zoldertour.
  • De zoldertour reserveer je voorafgaand aan je bezoek, via de speciale button ‘Actie VIP BankGiro Loterij‘ op de website of telefonisch, tel. 0492-587716.