Trouwen & kasteelverhuur 30 maart 2016

De meest romantische locatie om te trouwen in Helmond, is in het 14e eeuwse Kasteel Helmond. De sprookjesachtige middeleeuwse waterburcht is centraal gelegen in Helmond. We hebben diverse kasteelzalen in de aanbieding met de volgende prijzen:

Jan van Berlaer zaal, werkdag                       € 250,=

Jan van Berlaer zaal, weekend                      € 315,=

Jan van Berlaer zaal

Carel Frederik Wesselman zaal, werkdag       € 300,=

Carel Frederik Wesselman zaal, weekend      € 375,=

HiRes 20170414 311884 Huwelijk Peter Francis 2063

Chambre des Amis,  werkdag                     € 180,=

Chambre des Amis, weekend                     € 220,=

Chambre des Amis

Maria van Brabant zaal, werkdag                  € 385,=

Maria van Brabant zaal, weekend                 € 480,=

Maria van Brabantzaal

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief bloemen in de trouwzaal, 3 parkeervergunningen vóór het kasteel en exclusief legekosten.

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om jullie huwelijksdag op onvergetelijke manier feestelijk te vieren in het kasteel van Helmond:

• Gastvrije ontvangst van gasten vóór jullie ceremonie met consumptie

• Bruidstaart en/of champagnemoment

• Een lekkere lunch

• Een gezellige receptie

• Een heerlijk diner

• Een fotoreportage op de mooiste plekjes in het kasteel

• Ook andere invullingen zijn bespreekbaar

Wil je een huwelijk boeken of vrijblijvend een afspraak maken om de locatie te bezichtigen, neem dan contact op met het museum op 0492-587716 of stuur een mail met je trouwvraag naar kasteelverhuur@helmond.nl.

Kasteelverhuur

Wil je een stijlzaal in het kasteel afhuren voor een event, congres/seminar, bedrijfsmeeting of ander feestelijk gebeuren? Bekijk de flyer  kasteel is te huur. Verneem de mogelijkheden en/of boek je reservering via dit formulier. Download het, en stuur het formulier ingevuld naar kasteelverhuur@helmond.nl. We ondersteunen je graag met advies bijvoorbeeld op het vlak van catering.

Plak deze code in uw blog of site:
word vriend