Menu

Museum Helmond

Proclaimer

Op de website van Museum Helmond vind je informatie over het museumprogramma op de beide locaties: Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond. Ook lees je meer over handige weetjes als bezoekersinformatie, tarieven en openingstijden.

De website is met zorgvuldigheid en gevoel voor creativiteit gemaakt. We streven ernaar de informatie op een zo vriendelijk mogelijke manier aan bezoekers te presenteren.

Correct
Bij het opzetten van webpagina’s en het schrijven van teksten kan het voorkomen dat er fouten en of gebreken optreden. We vragen je begrip hiervoor. Staat er informatie op de website die niet juist is, stuur dan een mail naar info@museumhelmond.nl.

Links
Op deze website tref je links aan naar andere pagina’s op internet. We doen dit omwille van de klantvriendelijkheid. Het doorverwijzen kan ervoor zorgen dat de informatie vollediger wordt voor onze bezoekers. We willen je er wel op wijzen dat de verantwoordelijkheid voor de inhoud, de betrouwbaarheid van deze websites en de werking van de links ligt bij de makers daarvan. Deze websites vertegenwoordigen niet noodzakelijkerwijs de visie van Museum Helmond.

Copyright
De teksten en beelden op deze website zijn met zorg samengesteld en bedoeld ter informatie van het publiek en voor pers- en promotiedoeleinden.  Wil je teksten en beelden gebruiken of delen met anderen, dan is dit toegestaan in het kader van persdoeleinden.  Zorg daarbij wel altijd voor bronvermelding.

Vragen over deze website?
Heb je vragen over de website van Museum Helmond? Laat het ons weten via info@museumhelmond.nl.