Menu

Kasteel Helmond

Trouwen

 

MAATREGELEN CORONA

De huidige maatregelen rondom corona maken het nog steeds mogelijk om te trouwen in Kasteel Helmond. Echter wel onder bepaalde voorwaarden. Deze maatregelen blijven gelden tot minimaal 1 september 2020.

 • Er mogen maximaal 30 personen aanwezig zijn
 • De aanwezige gasten zitten 1.5 meter uit elkaar
 • Handen schudden en feliciteren in de zaal is niet toegestaan
 • Een groepsfoto op het bordes is niet toegestaan 
 • Gasten met verkoudheidsklachten dienen thuis te blijven

Geplande huwelijken kunnen kosteloos verzet / geannuleerd worden.

voor meer info; e.de.ruijter@helmond.nl

 

Trouwen

Jullie huwelijk, een bijzondere dag met bijzondere mensen op de meest bijzondere locatie die je maar kunt verzinnen: een kasteel. Al bijna 100 jaar wordt er getrouwd in Kasteel Helmond.

Lizzy Geurts van Kessel en Sander Vermunt by Kimmphotography

Op maat

De middeleeuwse waterburcht uit de 14e eeuw, omringd door een prachtige kasteeltuin, ligt midden in de stad Helmond en leent zich perfect voor een huwelijks ceremonie, een bruidsreportage, een receptie of een feestavond. Trouwen in Kasteel Helmond doe je op maat, bijvoorbeeld met champagne, het aansnijden van de bruidstaart of een uitgebreide lunch. In een persoonlijk gesprek bespreken onze medewerkers wat jullie wensen zijn om de dag onvergetelijk te maken. Neem alvast online een kijkje in het kasteel en de trouwzalen.

Jullie mooiste dag reserveren

Dat is eenvoudig via de knop op deze pagina. Wil je meer informatie, en of een bezichtiging doen bel dan tel. 0492-587716.

 

 • Jan van Berlaer zaal

  De stijlvolle zaal, ingericht met donkerblauw kasteelmeubilair, beschikt over 25 zitplaatsen en is geschikt tot groepen van 50 personen. De ruimte is uitgerust met geluidsapparatuur.

  Tarieven 2019:

  Werkdag € 300,-
  Weekend € 375,-

   

 • Wesselman zaal

  De klassiek ingerichte Carel Frederik Wesselman zaal beschikt over 25 zitplaatsen en geluidsapparatuur. Het maximaal aantal gasten voor een huwelijk is 50 personen.

  Tarieven 2019:

  Werkdag € 350,-
  Weekend € 420,-

   

 • Chambre des Amis

  De kleinste trouwzaal van Kasteel Helmond is de Chambre des Amis. Deze knusse ruimte bevat 16 zitplaatsen en is geschikt voor maximaal 25 personen. De ruimte is uitgerust met geluidsapparatuur.

  Tarieven 2019:

  Werkdag € 250,-
  Weekend € 300,-

   

 • Ridderzaal

  De voormalige raadzaal is uitermate geschikt voor grotere huwelijksceremonies tot 150 personen. Samen met jullie wordt de indeling bepaald. De prachtige zaal is uitgerust met geluidsapparatuur.

  Tarieven 2019:

  Werkdag € 435,-
  Weekend € 525,-