Menu

Kasteel Helmond

Heerlijkheid Helmond High tea

In de periode 11 november tot en met 10 december is het niet mogelijk om een High tea te nuttigen/reserveren in Kasteel Helmond. Dit vanwege Kasteel van Sinterklaas.

Op High Tea

Wil je op high tea in een sfeervolle en authentieke omgeving? Kom dan naar Kasteel Helmond.

High tea menu

Per persoon betaal je €23,50, dit is inclusief toegang tot Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond. Daarvoor krijg je een uitgebreide high tea met onder andere:

Onbeperkt thee in diverse smaken (en koffie) – soep van de  Chef- diverse warme en koude gerechtjes, diverse hartige en zoete gerechtjes en natuurlijk een passend nagerecht.

De high tea in Kasteel Helmond boek je voor minimaal 2 personen.  Voor grotere groepen serveren wij een high tea in één van onze sfeervolle kasteelzalen. Voor het aanvragen van een offerte voor groepen kunt u een email sturen naar sales@museumhelmond.nl

Wil je een high tea cadeau doen aan vrienden, familie of collega’s? Koop dan de high tea cadeaubon bij de balie van Kasteel Helmond. De bon kost €23,50 inclusief toegang tot Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond. Met je kinderen op High Tea dat kan ook! Tot 12 jaar betaal je € 11,75 per kind.

Eet smakelijk!